Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet edustus

Raportti

SELVÄ VOITTO ALKUKANGERTELUN JÄLKEEN

Sunnuntaipäivänä pelattiin Ilmajoki-hallilla paikalliskamppailu Seinäjoen ylpeyttä MLT:tä vastaan. Nihkeän alun jälkeen voitto kirjattiin isännille lukemin 15-5 (3-3 , 8-1 , 4-1).

Ensimmäinen erä oli Isbiltä heikkoa peliä, erää värittivät harhasyötöt eikä asennekaan ollut kohdallaan. Mailattomat aloittivat pelin pirteästi ja olivat hyvällä jalalla liikkeellä mennen 1-3 johtoon. Erän lopussa tulleet pukukoppimaalit toivat ISB:n tasoihin, maalintekijöinä Lehtolainen ja Mäenpää.

Toisessa erässä kotijoukkue sai juonesta kiinni ja alkoi viedä peliä, ratkaisun makua alkoi olla puolessa välissä erää Isbin latoessa maaleja tasaiseen tahtiin. Erän hienoimpia suorituksia olivat kapteeni Rahnaston kaunis kantti putken alle sekä Loukasmäen maali johon Vasanko antoi upean syötön maalin kulmalle. Tässä vaiheessa tehokkuuskin oli vielä hyvällä tasolla.

Kolmannessa erässä maalipaikkoja siunaantui kotijoukkueelle aika lailla, muutama maali näistä vielä värkättiinkin. Maalia muurasi viimeisen erän Ruohoniemi ja Rahko alkoi aloitella joulutaukoa. Pelin parhaana palkittiin kotijoukkueelta hienoja otteita esittänyt Vainio-Hynnilä ja vierailta Petteri Kajasmaa. Vainio-Hynnilä, Loukasmäki ja Rahnasto laukoivat hattutempun eli kolme maalia, jollekin heistä hattu oli ensimmäinen laatuaan ISB-paidassa.

Viikonlopun saldo 4 pistettä joten kotijoukkueen leirissä näkyy tällä hetkellä tyytyväisiä ilmeitä. Nyt alkaakin pitkä tauko pelien jatkuessa vuodenvaihteen jälkeen joten nyt on aikaa viilata kuvioita kuntoon.