Kokkola, Hollihaka
Miehet II

Raportti

KARVAS TAPPIO ISB II:LLE KOKKOLASSA

Lauantaiaamuna startattiin Kokkolan Hollihakaan kauden kolmanteen turnaukseen. Rosteriin saatiin mukaan 12 kivenkovaa kenttäpelaaja ja 2 vieläkin kovempaa goalkeeperiä. Härmässä pysähdyttiin ja ajatuksena oli, että vedetään hyvin hiilaria, että jaksetaan vajaamiehityksellä pitkä päivä. Härmän pysähdys osui nappiin ja valmistautuminen oli täysin aikataulussa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FBC Remix Isostakyröstä. Ensimmäinen erä alkoi aikaisemmista peleistä tutulla kaavalla ja pallo löytyikin ISB:n maalista jo toisella minuutilla. Ajassa 7.22 Juha Toivio nosti hienosti jalalla hyökkäystä ja Remix joutui rikkomaan. Ylivoimaa pelattiin 15 sekuntia, kunnes Petri Kivimäki iski pelin tasoihin Jere Kiviluoman esityöstä. Remix teki erässä vielä yhden maalin ja tauolle siirryttiin tilanteessa 2-1.

Toisessa erässä Remix meni jo 4-1 johtoon. Samalla ISB:n peli tuntui vähän nihkeältä, eikä palloa saatu reppuun tekopaikoista. Markku Neva-Keturi iski kavennuksen 4-2 ja jälleen oltiin iskuasemissa. Toisella erätauolla oli vielä hyvä luottamus, että tämä peli käännetään voitoksi.
Kolmannessa erässä Neva-Keturi toi ISB:n maalin päähän Arttu Rahkon toimiessa syöttäjänä. Remix meni kuitenkin parin minuutin päästä jälleen kahden maalin karkumatkalle. Kaksi minuuttia ennen pelin loppua Kivimäelle tuomittiin viiden minuutin rangaistus vaarallisesta pelistä ja ISB:n kunnon loppukiri jäi näkemättä. Remix kaunisteli kahdella YV -maalilla loppulukemiksi 7-3.

FBC Remix – ISB II 7-3 (2-1, 2-1, 3-1)
Tehot: Neva-Keturi 2+0, Kivimäki 1+0, Rahko ja Kiviluoma 0+1