Kokkola, Hollihaka
Miehet II

Raportti

ISB II VARMISTI SARJAPAIKAN KAUDEN VIIMEISESSÄ OTTELUSSA

ISB:een jo valmiiksi pieni miehistö pieneni vielä yhdellä miehellä, kun Latvalan Jani lähti jo ensimmäisen ottelun jälkeen kotimatkalle. Tämä tarkoitti sitä, että 8 kenttäpelaajalla lähdettiin taistelemaan Nurmon Jymyä vastaan, jolla tässä pelissä ei panosta ollut. Isbin miehillä oli sarjapaikan varmistus mielessä, mikä vaati puhdasta voittoa tästä ottelusta.

Ottelun alku näytti lupaavalta, kun ISB jopa hallitsi palloa ja sen seurauksena Tommi ”hattu” Lähdesmäki avasi maalihanat Arttu ”syöttökone” Rahkon syötöstä ajassa 5.37. Kauan ei Isbi ehdi johtoasemasta nauttia, kun Jymy tasoittaa ajassa 6.00. Tästä 18 sekuntia myöhemmin Nikkolan Heikki iskee ISB:een uudelleen johtoon. Jonkinlaiseen hurmokseen Isbin miehet tästä syttyivät ja ajassa 12.30 johto on kasvanut jo 5-1 lukemiin. Erän lopussa tulostaululla on lukemat 5-3, kun Jymy iskee 9 sekunnissa kaksi maalia.

Toinen ja kolmas erä olivat hyvin samanlaisia, välillä olimme pahassakin pyörityksessä, mutta jälleen terävillä vastahyökkäyksillä iskimme paikoista maalit. Viime turnauksista tuttu joukkueen eteen pelaaminen näkyi varsin hyvin tuolta tolppien välistä ja ansaitusti summerin soitua taululla oli lukemat 11-7 Isbin hyväksi. Nurmon voittaminen ja sarjassa säilyminen lämmittävät todella suuresti allekirjoittanutta.