Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet edustus

Raportti

Blue fox vei pisteet Ilmajoelta

71 silmäparia oli saapunut ilmajoki-hallille katsomaan 21 kautta divarissa pelanneen sarjakärki blue foxin vierailua parketille. Viimeksi blue fox oli vieraillut Ilmajoella 12.12. 2009 1.divisioona ottelussa ja vei pisteet silloin 6-10 nykyisen valmentajan Jori Isomäen ollessa kapelimestarina kentällä.
1.erä (2-3)
Peli alkoi hyvin tunnustelevissa tunnelmissa molempien tutkiessa vastustajan taktiikkaa ja se kävi äkkiä kotijoukkueelle selväksi että vastustaja karvaa päädystä asti. Tämä tuottikin tulosta jo pelin neljännellä minuutilla Fredrikssonin viedessä vieraat johtoon.
Kotijoukkue sai tämän jälkeen koittaa heti ensimmäistä ja viimeistä ylivoimaa tuloksetta.
Vieraat pyöritti peliä avaus kympin ja tämä tuottikin tulosta 2 maalin merkeissä minuutin sisään 11.38 ja 11.45 näin ollen peli nopeasti 0-3 tilanteeseen.
Kotijoukkueen peliin toi ajassa 15.07 Mäki-Jussila tarkalla ranteella ohi hyvin pelanneen vieraiden veskari Backlundin, eikä aikaakaan ku Peltola pääsi laidasta läpi upottaen pallon maaliin varmasti ajassa 15.40 tuoden kotijoukkueen jo maalin päähän 2-3. Näihin numeroihin päättyi vauhdikas avauserä.
2.erä (0-3)
Toinen erä alkoi yhtä huonosti kuin ensimmäinen pelikellon näyttäessä 24.12 oli vieraat karanneet jo 2-5 johtoon. Erän puolenvälin jälkeen Santaharju passitettiin istunnolle taklaamisesta ja tätä ylivoimaa ei vieraat jättäneet hyödyntämättä, Vähäkangas laukoi pallon tarkasti alakulmaan 2-6. ISB/Team Atria ei saanut hyvistäkään paikoista palloa maaliin ja erä päättyi vieraiden neljän maalin johdossa.
3.erä (2-2)
Viimeinen erä saatiin vauhdikkaasti käyntiin Ala-Piirron tahtomaalilla maalinedus ruuhkasta.
Ajassa 42.06 vieraiden parhaana palkittu Lillas kaataa kylmää vettä kuitenkin kotijoukkueen niskaan postimerkki laukauksellaan pienestä kulmasta. Kallvik vie vieraat jo 3-8 johtoon ylivoima maalilla ennen erän puoltaväliä. Parhaana palkittu Ala-Piirto tuo vielä toivoa kotiyleisölle illan toisellaan ajassa 46.10 syötön tähän maaliin tarjoili koko kauden hyvin omassa päässä luutinut joukkueen juniori Rantanen.
Kovasta yrityksestä huolimatta enempää maaleja ei nähty vaikka pelin kolme viimeistä minuuttia ISB/Team atria pelasi ilman maalivahtia. Pisteet siis hyvällä jalalla Ilmajoella vierailleelle Blue Foxille.
Lopputulos 4-8 (2-3 0-3 2-2)
Tehoille: Ala-Piirto 2+0, Peltola 1+0, Mäki-Jussila 1+0, Kortesmaa 0+2, Rantanen 0+1, Laitila 0+1.
Torjunnat: Paakkinen 30