KannUra
Kokkola, Hollihaka
Miehet edustus

Raportti

Toiseen otteluun vastaan asettui 3. divisoonassa pelaava Kannuksen Ura. Maalitilin avaa tällä kertaa Mikko Ala-Huikku ja syöttöpisteen kerää jälleen pistekopalla tänään viihtynyt Eero Rahnasto. Molempien joukkueiden tiivis puolustus pitää loppuerän maalit puhtaana, joten erätauolle 1-0 lukemista.
Toisessa erässä Kannus rokottaa ilmajokisia lähes identtisellä tavalla kahdesti. Maalinedustalla hävitty kaksinkamppailu, maalivahti Paakkinen hoitaa oman osansa, mutta paluupalloille on ainoastaan Kannuksen puolelta menijöitä. Näin johtoasema kääntyy reilussa minuutissa 1-2 tappioksi. Kauaa eivät kannuslaiset tästä pääse nauttimaan, vaan ISB tasoittaa puolentoista minuutin kuluttua lukemat 2-2:een. Asialla yllättäen Rahnasto. Tällä kertaa syöttärin kerää sotamies Santaharju. Näistä lukemista siirrytään myös erätauolle.
Heti kolmannen erän alkuun ISB iskee loppulukemat 3-2:een. Pallo kiertää kenttää, kun Vainio-Hynnilän johtama viisikko saa aikaan neljä yhden kosketuksen syöttöä ja lopulta Jaakko Lehtolainen tarjoaa Aki Vainio-Hynnilälle parhaaseen sektoriin. Kaikkien aikojen Aki kiittää ja näin ISB kerää täyden potin päivän peleistä.
Kannus tiedettiin pahaksi vastustajaksi ja sitä se todellakin myös oli. Pallollinen hallinta oli selkeästi vierasjoukkueena toimivalla Uralla ja se syöttelikin ajoittain mallikkaasti palloa mieheltä toiselle. Pääasiassa hallinta kuitenkin sijoittui kentän reunoille ja kannuslaisten kenttäpuolelle. Laukaukset jäivät myös varsin usein piippuun tai ilmajokisten peittoihin. Näin ISB:n maalilla Timo Paakkinen keräsikin ainoastaan 7 torjuntaa.

Pöytäkirjasta nimeään löysivät: Eero Rahnasto 1+1, Aki Vainio-Hynnilä 1+0, Mikko Ala-Huikku 1+0, Eero Santaharju 0+1, Jaakko Lehtolainen 0+1, Olli Yli-Karjanmaa 2min

Pelit jatkuvat sunnuntaina Seinäjoen Urheilutalolla, kun ratkotaan kaksi lohkon jatkoon menijää.